Les Jugatecambientals tanquen cicle

| Subject: Environmental Education

Durant el mes de maig encara es pot gaudir de moltes activitats del cicle de primavera

El mes de maig serà el darrer mes del cicle de primavera de les Jugatecambientals. Després tancaran per obrir, de nou, a la tardor.

Les Jugatecambientals són espais on les famílies, amb nens de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. D'altra banda, també disposen d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

Activitats com "Agafem el cabàs" (dia 6 al Parc de la Torreblanca), "Qui viu a l'estany?" (dia 13 al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús) o "Construïm un molinet de vent" (dia 27 a la Jugatecambiental del parc de Joan Oliver) són algunes de les activitats que hi podreu fer. A més a més, el dia 20 de maig totes les Jugatecambientals participaran al Bioblitz metropolità, on, amb l'ajuda d'experts naturalistes, es podrà participar en l'observació i la recerca de flora i fauna per col·laborar en els estudis de biodiversitat urbana. Cada Jugatecambiental plantejarà una activitat diferent relacionada: testings de biodiversitat, anellament d'ocells, observacions de fauna.

Programació

Related documents