Jornades de Medi Ambient

| Subject: Sustainability

L'economia circular va ser un dels temes centrals de l'acte

El dimecres 6 de juny, va tenir lloc a l‘Hotel Ciutat del Prat una nova edició de les Jornades de Medi Ambient organitzades per l'Associació Industrial per a la Producció Neta (AIPN).

La sessió va ser inaugurada per Marta Subirà i Roca, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Seguidament, es va obrir un debat en format de taula rodona "Economia circular. Cas pràctic: gestió de productes", on van intervenir Pilar Chiva Rodríguez, directora de l'Àrea de l'Economia Circular de la Generalitat de Catalunya, Xavier Elias Castells, assessor tècnic a la Presidència de SUEZ i expert en economia circular, i Joan Ignaci Xiberta, advocat expert en indústria i medi ambient.

A continuació, es va tractar el tema de la "Reutilització de l'aigua, tipus i tractament i usos" a càrrec de Carmen Montaña de Lacruz, cap de Servei de l'Autoritat Ambiental de l'AMB. L'acte final de la trobada va ser una ponència d'Antoni Borrell Azlor, director científic i d'Innovació del Laboratori Dr. Oliver Rodés, SA, titulada "Microplàstics".

Related documents