Èxit d'assistència a la Setmana Sense Soroll

| Subject: Pollution

Gairebé 400 persones van participar en 16 activitats promogudes pel programa Compartim un futur

Gairebé 400 persones van participar a les propostes presentades pel programa Compartim un futur dins de la primera Setmana Sense Soroll (SSS) de Catalunya, que va tenir lloc del 24 al 30 d'abril. Aquesta iniciativa va rebre el suport de prop d'una trentena d'entitats, associacions i ajuntaments de tot Catalunya que van organitzar diverses propostes. Sota el lema "Silenci si us plau", l'objectiu de la setmana era conscienciar la ciutadania sobre la contaminació acústica i promoure solucions, tant en l'àmbit urbà com en l'escolar.



Compartim un futur es va sumar a la celebració amb 16 activitats adreçades a públic escolar de set centres educatius i públic familiar. Tots els assistents van tenir l'oportunitat de diferenciar els sons dels sorolls, de conèixer quines són les conseqüències de la contaminació acústica sobre la salut ambiental i de les persones i de posar en pràctica hàbits quotidians per fer front a la situació actual i construir una societat més sostenible.

Aquestes dades posen de manifest l'èxit de participació a les activitats sobre contaminació acústica que ofereix l'AMB i, en conseqüència, ressalten l'elevada implicació de la ciutadania en la mitigació del soroll. 

Related documents
Related links