Els vigilants de l'aire

| Subject: Environmental Health, Sustainability

Una nova proposta educativa sobre contaminació atmosfèrica

A partir de l'1 de desembre es posen en funcionament un conjunt d'accions en períodes de seguiment atent i d'episodis d'alta contaminació, que formen part de l'Estratègia de sensibilització i educació per la lluita contra la contaminació atmosfèrica de l'AMB.

Una d'elles és la publicació d'Els vigilants de l'aire, una nova proposta educativa que vol impulsar bones pràctiques entre la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire. Presenta tres formats divulgatius -un pòster, un ventall i un vídeo- que ofereixen informació didàctica sobre els episodis de contaminació i les mesures de prevenció i de precaució.


Alhora s'ha editat un paquet de publicacions adreçat a les propostes educatives d'Aprenentatge i Servei (ApS). Està especialment dissenyat perquè els mestres de primària i secundària dinamitzin sessions a l'aula sobre contaminació atmosfèrica i tots els conceptes relacionats amb aquesta: fonts d'emissió i immissió, episodis de contaminació o afectacions per la salut. També inclouen un llistat de bones pràctiques i recomanacions. 

Related documents
Related publications