Alta valoració dels tallers de l'AMB

| Subject: Energy

Durant la Setmana de l'Energia es van oferir diverses activitat i recursos

Del 23 al 27 de juny passats, l'AMB va posar a disposició, tant dels ajuntaments metropolitans com de la ciutadania, un conjunt d'activitats i recursos de sensibilització que ha estat molt ben valorats pels usuaris.

Per exemple, el taller "Funcionem amb renovables?" van ser escollit per 14 dels 36 municipis metropolitans i va rebre una valoració molt positiva, de 4,36 sobre 5. Al taller ofertat, els ciutadans dels diferents municipis van poder diferenciar entre fonts d'energia renovable i no renovable i sensibilitzar-se sobre les afectacions ambientals de l'ús de l'energia.

L'AMB també va oferir la possibilitat de visitar una instal·lació de valorització energètica o activitats sobre energies renovables dirigides al públic escolar i familiar.

La Setmana Europea de l'Energia se realitza és una iniciativa de la Comissió Europea que cada any compta amb la participació de centenars d'organitzacions i persones. El seu objectiu és difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances sobre eficiència energètica i energies renovables.

Les activitats d'energia i canvi climàtic no només estan disponibles durant aquesta setmana. Durant tot l'any es poden trobar en l'oferta educativa del Pla Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES).

Related documents