Activitats del programa Compartim un Futur

| Subject: Environmental Education

El programa ofereix un gran ventall d'activitats de diferents temàtiques

El programa Compartim un Futur aplega un gran ventall d'activitats relacionades amb diferents temàtiques ambientals. Per exemple, "Clar com l'aigua!" és una proposta per estructurar i reforçar els coneixements sobre el cicle integral de l'aigua i la importància de fer-ne una bona gestió.

En matèria de recursos i residus trobem "(R)AEE: manteniment i reparació", una activitat en què els alumnes aprenen sobre els impactes socials i ambientals derivats derivats del consum irresponsable i de la mala deposició dels residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

"Experimentem el canvi!" aborda el tema de l'energia i el canvi climàtic a través d'un punt de vista més científic. L'alumnat s'haurà de fer preguntes, realitzar experiments i treure les seves pròpies conclusions sobre el canvi climàtic i l'escalfament global.

Pel que fa a la salut ambiental, "L'aire que respirem" permet reflexionar sobre els principals contaminants atmosfèrics, les fonts de contaminació al territori metropolità (naturals i antropogèniques) i el problema de la contaminació atmosfèrica en relació amb la salut de les persones i el medi ambient.

Per últim, un bon exemple d'activitat de mobilitat sostenible és "Respira AMB Bicicleta" on els participants hauran de completar el recorregut mitjançant diverses dinàmiques que els permetran familiaritzar-se amb el territori, la qualitat de l'aire i la mobilitat sostenible.

Related documents
Related links