1a Setmana Sense Soroll

L'AMB participa en aquesta proposta aportant diverses activitats sobre contaminació acústica

Imatge de la notícia

La 1a Setmana Sense Soroll (SSS) de Catalunya se celebrarà del 24 a 30 d'abril, tot coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll (International Noise Awareness Day – INAD), el 26 d'abril de 2017.

Durant aquests dies, diferents administracions i entitats se sumaran a la iniciativa amb diverses propostes i recursos educatius relacionats amb la contaminació acústica. L'AMB hi participarà amb les activitats "Shhh...", "1,2,3... salut i silenci!", "Stop soroll, fem salut!", "Exploradors del parc de les Planes", "Coneguem el parc de Can Mercader" i "Bioindicadors del canvi climàtic: els ratpenats del parc de Can Vidalet".

La Setmana Sense Soroll (SSS) està organitzada pel Congrés Acústic de Catalunya (acusti.cat), amb la coordinació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta setmana sense soroll vol donar continuïtat al congrés acústic, realitzat el 28 i 29 d'abril de 2016, i que se celebrarà de manera biennal.

Al web de la SSS es pot trobar tota la informació sobre activitats, organitzadors i participants, així com material divulgatiu. 

Web de la Setmana sense Soroll (SSS)

Related documents
Related links