Un programa per a totes les edats

| Subject: Environmental Education

El col·lectiu de gent gran guanya pes en el calendari d'activitats de Compartim un futur

El programa Compartim un futur ofereix un ampli ventall d'activitats que s'adrecen a diferents destinataris. Tradicionalment el públic escolar, les famílies o els adults han participat activament en el programa.

En aquest sentit, destaca la presència del col·lectiu de gent gran, que de mica en mica va guanyant pes i realitza activitats relacionades amb del programa durant la temporada 2016-2017. Una proposta de matinals temàtiques on es combina la visita a una instal·lació o un itinerari amb la realització d'un taller.

Durant aquest curs hi han participat el Casal gent gran Mossèn Clapés, la Universitat de l'Experiència, l'Espai Gran Centre, el Casal gent gran de La Palma de Cervelló, l'Espai Gent Gran La Violeta, el Casal Pau Casals i el Casal de barri Congrés-Indians.

Enguany s'han realitzat les visites a l'Ecoparc de Barcelona i a la depuradora de Sant Feliu de Llobregat, l'itinerari anomenat "El secret del canvi climàtic al parc de Can Rigal", i el tallers "Un got d'aigua" o "És un bluf l'economia circular?". La valoració que n'han fet els assistents ha estat positiva i han explicitat el seu desig de repetir l'experiència.

Related documents
Related links