Combina i mou-te

| Subject: Environmental Education, Sustainable Mobility

Celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018

Del 16 al 22 de setembre de 2018 se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, enguany sota el lema "Combina i mou-te", en la qual es promouen els hàbits de mobilitat sostenible, segura i saludable.

Així doncs, es fomenten els desplaçaments a peu i l'ús dels mitjans de transport sostenibles com són la bicicleta, el transport públic o el vehicle elèctric. Adquirint aquests hàbits de mobilitat sostenible millorem la qualitat de l'aire que respirem i disminuïm el soroll de les ciutats alhora que augmentem la nostra qualitat de vida.

L'AMB ofereix recursos als ens locals metropolitans per promoure accions d'educació i sensibilització ambiental. Les activitats del programa Compartim un futur que tracten aquesta temàtica són: Abaixem els fums, En marxa per la salut ambiental, Respira AMB Bicicleta i altres de relacionades amb la prevenció de la contaminació acústica. El programa metropolità d'educació ambiental també ofereix l'itinerari didàctic En marxa per la qualitat de l'aire.

Per sol·licitar un recurs de l'AMB:
Cal adherir-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Reservar o demanar qualsevol activitat de l'AMB

Les sol·licituds s'han de fer 15 dies abans del dia escollit per fer l'activitat.

Related documents