Sumbox

Sumbox_logo
Subject:
Retail, Circular Economy, Innovation, Food system
Sector:
Eco-disseny / eco-innovació, Envasos i embalatges
Type:
Empreses
Category:
Economia circular
Subcategory:
Bones pràctiques
Phone number:
E-mail:
Web:

Description

Títol de l'acció: Sumbox

Localització: Comte Borrell, 318 (Baixos, dreta). Barcelona.

Tipus de col·laboració: Packaging sostenible i eco-disseny

Estat: En funcionament

Resum: Sumbox és una caixa de cartró resistent a l'aigua i amb la capacitat de mantenir la temperatura, dissenyada especialment pel transport i emmagatzematge de productes alimentaris com peix i marisc, contribuint a l'economia circular degut a la seva utilització de matèries primes reciclades i reciclables.

Objectius/Reptes: L'objectiu principal de Sumbox és el d'oferir una alternativa al poliestirè expandit (porex) com a packaging dins el procés de transport i manteniment de la cadena de fred de productes alimentaris com el peix i marisc, entre d'altres.

Descripció/Solució: Les caixes de Sumbox, protegides per la Llei de Propietat Intel·lectual, compten amb les mateixes funcionalitats que les caixes tradicionals de porex, amb l'element afegit que els seus components són fàcilment separables i reciclables.
Sumbox constitueix un packaging rígid d'alta barrera per mantenir i allargar la vida dels aliments. D'altra banda, les caixes s'entreguen plegades, sense muntar, la qual cosa suposa fins a 7 vegades més estalvi d'espai en matèria de transport que les caixes convencionals de porex.
Així mateix, les parets de les caixes Sumbox són més primes que les de porex, permetent incrementar el nombre de capes per palet. Poden ser fabricades en qualsevol mida, a demanda del client.
Es poden imprimir dissenys i imatges d'alta qualitat a les caixes, mitjançant flexografia o impressió digital.

Resultats: Les caixes de Sumbox han estat dissenyades i testades d'acord amb IATA (International Air Transport Association), adaptant els seus formats segons les necessitats logístiques de cada situació i client. Els materials utilitzats són cartró corrugat i unes laminacions que eviten infiltracions d'aigua provinent del gel, mantenint les característiques aïllants i isotèrmiques del seu disseny.

Contacte: Ignacio Molina Muntañola

Where

  • Sumbox Comte Borrell, 318 (Baixos, dreta), 08029, Barcelona

How to get there
Transport nearby

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">