Trobada AMB-Asproseat

| Subject: Social Policies

Es van valorar els beneficis socials de la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual, física i sensorial

Imatge de la reunió amb ASPROSEAT

El director general del grup Asproseat, Ramon Vives, va presentar el grup d'entitats que dirigeix a l'AMB. Asproseat treballa per crear llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, física i sensorial i la seva inserció social, i ofereix serveis a empreses des dels centres especials de treball, del grup, ubicats a l'Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Esplugues de Llobregat.

La reunió va servir també per valorar, des de l'AMB, la qualitat en els processos productius certificats per les normes de qualitat i, especialment, els beneficis socials que suposa la contractació als centres especials de treball d'Asproseat.

A la reunió hi van ser presents el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Héctor Santcovsky, el coordinador de Promoció Econòmica, Xavier Casas, i el coordinador de Polítiques Socials, Guillem Espriu.

Durant la reunió va sorgir l'interès i la possibilitat de col·laboració per a la prestació de serveis de manteniment d'espais, remeses postals i contact center (centre d'atenció). Ambdues parts es van comprometre a treballar conjuntament per portar a bon port el nombre més gran possible de col·laboracions que permetin continuar amb la generació de llocs de treball per al col·lectiu de persones ateses. 

El grup Asproseat, amb quatre dècades d'experiència, té 1.550 usuaris i una plantilla de 800 treballadors. 

Related documents
Related links