SIL 2017 Barcelona

| Subject: economia

Aquest saló de logística esdevé important per impulsar la internacionalització de la indústria metropolitana

Hi haurà prop de 120 novetats, en exclusiva mundial, sobre el món de la logística al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL 2017 Barcelona) que, en aquesta edició, se centrarà en la innovació aplicada a aquest sector. El SIL 2017, consolidat en el calendari de fires internacionals com el saló logístic del sud d'Europa, Iberoamèrica i sud-est Asiàtic, es fa entre el 6 i el 9 de juny al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona. Enguany, hi participen més de 600 empreses —un 5% més que el 2016— i d'aquestes, un 40% procedeixen de 38 països diferents.

Jaume Collboni, vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, va assistir a l'esmorzar de presentació del SIL 2017 i, en la seva intervenció, va remarcar la importància del SIL per impulsar la internacionalització del nostre teixit industrial. Collboni va esmentar també el compromís de la metròpolis amb la logística i el seu caràcter estratègic en el desenvolupament del territori i en la capacitat de generar ocupació. El vicepresident metropolità va ressaltar, finalment, els esforços que s'estan fent a l'AMB, on s'ha impulsat un programa de 30 M€ per a projectes de millora d'infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d'activitat econòmica de la metròpolis de Barcelona

A la inauguració del SIL, organitzat pel Consorci de la Zona Franca, també hi van assistir, conjuntament amb el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, el ministre de Foment, Íñigo de la Serna; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull; el director de l'Agència Pública de Ports d'Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, i el president del comitè organitzador del saló i delegat especial del Consorci de la Zona Franca, Jordi Cornet. 

Related documents
Where
Marker
Recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona