Servei d'emergències socials

| Subject: Social Policies

CUESB i AMB valoren els 3 anys de vigència del conveni d'emergències socials

Imatge de la notícia

Representants tècnics i polítics de diferents municipis metropolitans de Barcelona, de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB i del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) s'han reunit per analitzar la situació actual del conveni entre l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona després de 3 anys de vigència, valorar el servei rebut i veure les perspectives de col·laboració futura.

El Consell Metropolità de l'AMB va aprovar l'any 2015 un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona per a la regulació de la cooperació i col·laboració administrativa entre ambdues entitats per tal de poder dotar els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona dels serveis assistencials en l'àmbit de les emergències socials (CUESB) i poder-los garantir. Aquest conveni té una vigència de 3 anys i finalitza el proper 31 de desembre de 2018.

Actualment, 19 municipis i 930.000 habitants estan coberts pel servei del CUESB. Al llarg dels dos anys i mig de durada del conveni s'ha intervingut al voltant de 1.750 vegades i s'han atès més de 1.500 persones. 

Where
Marker
Seu de l'AMB