Cooperació en accessibilitat

| Subject: Accessibilitat, International Relations

L'AMB present a Tànger a un seminari sobre accessibilitat a l'espai públic

Seu de la realització del seminari

El passat 2 d'abril, una representació de l'AMB, conjuntament amb representants de l'associació MedCities, COCEMFE Barcelona i el COAC, van assistir al seminari de clausura del projecte pilot de cooperació descentralitzada en matèria d'accessibilitat a les ciutats de Tànger i Tetuan impulsat per Medicities i finançat per l'Ajuntament de Barcelona.

Amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat a l'espai públic, a la ciutat de Tànger s'ha dut a terme l'adequació d'un pas de zebra accessible amb semàfor sonor, guies tàctils i guals d'aparcament reduïts per a persones amb discapacitat física a l'entorn del centre cultural Ahmed Boukmakh.

Tetuan accessible

Amb el mateix objectiu, a la ciutat de Tetuan i en el context de patrimoni històric de la porta d'accés a la medina històrica Bab Okla s'han construït rampes accessibles per a persones amb discapacitat.

Aquests dos projectes pilot tenen l'objectiu de ser el primer pas cap a la introducció d'actuacions per a promoure l'accessibilitat universal en aquestes dues ciutats fent possible la inclusió de persones amb diferents capacitats a l'espai públic. 

Related documents
Where
Marker
Centre cultural Ahmed Boukmakh (Tànger)