Presentació del llibre "Passatges Metropolitans"

Passatges Metropolitans
Tema:
Urbanisme
Tipus:
Altres temes
Públic:
especialitzat
Quan:

On:
Sala d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, Edifici SC2. C/Pere Serra, 1-15, 08173, Sant Cugat del Vallès  (Veure)
Promotors:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Institut pour la Ville en Mouvement
Consorci del Besòs
Descripció

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, en associació amb l'Institut pour la Ville en Mouvement, el Consorci del Besòs i la col·laboració de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), es complau a convidar-vos a l'acte de presentació de la publicació Passatges Metropolitans i a la inauguració de les exposicions dels treballs premiats en els concursos, així com dels treballs dels alumnes d'Urbanística de l'ETSAV.

Programa

10:30 h  Benvinguda i presentació de la publicació: Roger Sauquet, sots-director de l'ETSAV; Antoni Alarcón, gerent del Consorci del Besòs; Ramon Torra, gerent de l'AMB.

10:45 h  Ponència: Paisatge, lleure i producció. Els passatges metropolitans: Enric Batlle, arquitecte, professor de l'ETSAV i soci co-fundador de Batlle i Roig Arquitectes, membre del jurat del concurs Passatges Metropolitans.

11:15 h  Cloenda i visita a l'exposició: Carles Llop, director del Programa "Passatges" de l'IVM a Barcelona; Mireille Apel-Muller, delegada general de l'IVM; Ramon Torra, gerent de l'AMB.

Marker
Sala d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès Edifici SC2. C/Pere Serra, 1-15, 08173, Sant Cugat del Vallès
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Enllaç relacionat