Valoració de les Jugatecambientals

| Tema: Parcs

Prop de 9.000 persones han participat i valorat positivament aquesta proposta

Positiva valoració de la jugatecambiental
Positiva valoració de la Jugatecambiental
Han estat un total de 8.543 participants, la majoria famílies amb nens i nenes de totes les edats, els que han gaudit durant aquesta temporada de la diversitat de jocs i propostes que han trobat en qualsevol de les 19 Jugatecambientals que hi ha als parcs metropolitans i en la de la platja de la Pineda a Castelldefels.

Des de l'AMB s'ha fet una valoració molt positiva, però també des de les entitats que les gestionen i des del propis participants. L'avaluació del públic indica que ha estat un projecte molt ben acollit i valorat sobretot perquè ofereix un espai on es pot compartir una estona de joc i aprenentatge amb la participació de tota la família mentre es poden conèixer els valors dels espais metropolitans, així com continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Els projectes de Jugatecambiental tenen com a objectiu promoure els valors del parc i oferir, mentre se'n gaudeix,d'un espai de joc i experimentació en família. S'ofereixen diversos serveis: informació de les activitats de promoció dels espais públics de l'AMB, entre d'altres; espai de joc i experimentació: jocs dirigits, jocs de construcció o jocs de taula; i activitats dirigides: cada diumenge hi ha una proposta diferent guiada per educadors ambientals que té com a objectiu descobrir algun valor del parc o treballar continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Documents relacionats
Enllaços relacionats