Un miler de persones a la inauguració del 12è cicle

| Tema: Parcs, Platges, Rius

El Museu Ciències Naturals va acollir activitats per a totes les edats

El diumenge 21 de gener es va celebrar al Museu de Ciències Naturals de Barcelona la festa d'inauguració del 12è Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Gairebé un miler de persones de totes les edats van participar en les diverses activitats programades, algunes relacionades amb les exposicions del museu. D'altres, en canvi, va ser pensades expressament per a l'ocasió, com "El viatge pels oceans", un joc per recórrer els oceans del món o bé "Pintem els parcs, platges i rius metropolitans", un mural participatiu en què els assistents van decorar una paret del museu amb il·lustracions.

Tots els participants es van emportar el calendari de la programació del nou cicle que inclou 66 activitats adreçades a públic de totes les edats. Enguany, com a novetat, comprèn també activitats per a infants menors de 6 anys. Les propostes són molt diverses: des de tallers fins a visites guiades, passant per itineraris de natura, jocs en família o jornades participatives de millora del medi i observació de la biodiversitat, com a el Bioblitz o l'acció de platges Met. Per tercer any consecutiu la festa del Medi Ambient, que tindrà lloc el 10 de juny al parc de Can Zam, serà l'acte central del Cicle.

El Cicle d'activitats als parcs, platges i rius és organitzat per l'AMB, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i els ajuntaments metropolitans. Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal inscriure's prèviament a través de telèfon o correu electrònic. La inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat. 

Documents relacionats
Publicacions relacionades