Torna la Jugatecambiental

| Tema: Parcs

La nova programació començarà el 17 de setembre i inclourà 350 activitats

La temporada de tardor de la Jugatecambiental començarà el proper 17 de setembre i s'allargarà fins el 26 de novembre. La nova programació inclou prop de 350 activitats relacionades amb la natura i el medi ambient i es desenvoluparà arreu de les 31 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans.

Com cada any, hi haurà activitats participatives d'observació d'éssers vius (ocelles, insectes, amfibis...), seguiment de censos de biodiversitat i propostes d'intervenció en tasques de manteniment dels espais participatius, és a dir, a les vinyes, horts, jardins de papallones i hotels d'insectes dels parcs. A més a més hi haurà activitats gastronòmiques, circuits en bici o manualitats de tot tipus, guiades per educadors experts o bé de participació lliure, com és el cas dels espais de joc.

La temporada de primavera de la Jugatecambiental ha aconseguit consolidar l'afluència de públic. En aquesta quarta edició hi ha participat prop de de 20.000 persones, 9.000 més que en la primavera de 2016 i 11.000 més que en la primera temporada.

També el programa "Compartim un futur" hi participa amb diverses activitats per gaudir en família: Aigua neta!, Què hi posarem al kit de supervivència?, Recursos o residus?, Agafem el cabàs!, Construïm un molinet de vent i Un got d'aigua?.

Documents relacionats
Enllaços relacionats