Renovació d'Infoparcs i Infoplatges

| Tema: Parcs, Platges, Serveis digitals

Els productes passen al format webapp i es mantenen els mateixos serveis.


L'AMB renova les aplicacions gratuïtes Infoparcs i Infoplatges i les migra a l'innovador format PWA (progressive web app). L'actualització del format permet descobrir els 51 parcs i les 8 platges metropolitans amb una experiència d'usuari semblant a una aplicació, però des del navegador.

La webapp és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils, i es pot instal·lar des del navegador del mòbil creant una pantalla d'inici o un accés directe de la pàgina web de l'aplicació.

Informació útil i de servei

Les webapps Infoparcs i Infoplatges mantenen la informació genèrica de cada parc i platja (fitxa descriptiva, plànols, serveis, punts d'interès, noticies, etc.). La renovació preveu l'ampliació dels continguts amb els nous apartats de biodiversitat i publicacions, i amplia la informació de les activitats que es porten a terme en aquests espais públics. 

A l'apartat de biodiversitat es donen a conèixer els diferents itineraris botànics, la vegetació catalogada, els projectes de biodiversitat implantats i el visor de fauna, una aplicació que permet consultar la fauna observada en parcs i platges a temps real.

La webapp Infoplatges incorpora un apartat específic on s'informa de l'estat de la mar. S'hi mostra informació detallada de la bandera, la qualitat de l'aigua de bany i la presència de meduses de les diferents platges. Aquesta informació s'obté consultant la base de dades de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

A més, a través d'ambdues webapps els usuaris poden fer consultes o presentar queixes i suggeriments.

Infoplatges

Infoparcs

Documents relacionats
Enllaços relacionats