Rebuig a la MAT

| Tema: Acció de govern, AMB, Parcs

El Consorci del Parc Natural de Collserola rebutja el pas de la MAT per l'àmbit del parc

El passat 20 de juny de 2016 es va celebrar l'Assemblea del Consorci del Parc Natural de Collserola, del qual l'AMB en forma part. Durant la sessió es va aprovar per unanimitat el pressupost d'enguany per al Consorci, que ronda els 5,5 milions d'euros, dels quals l'AMB aporta 2.493.670 €.

L'Assemblea també va servir per aprovar, per unanimitat i a proposta de la presidenta de l'AMB, Ada Colau, una resolució de rebuig al pas a la línia de molt alta tensió (MAT), una qüestió ja debatuda mesos enrere pel Consell Metropolità, que va reclamar formalment al Govern Central una modificació del traçat.

La sessió també va servir per aprovar una resolució de rebuig a les activitats militars dins de l'àmbit del parc. Collserola és un espai d'oci, lleure i activitat física per a molts ciutadans i compta amb 13 centres educatius en el seu entorn. Per tot això la resolució demana el cessament d'activitats de l'exèrcit, ja que es considera que el parc té unes finalitats diferents, com són la preservació de la biodiversitat de l'entorn, l'educació en els valors de respecte a la natura, l'ús social i l'afavoriment de la preservació del gran pulmó verd de Barcelona i la seva àrea metropolitana. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Ctra. de l'Església, 92, 08017, Barcelona