Procés participatiu a Can Zam

| Tema: Parcs

La ciutadania podrà triar els elements i usos de la segona fase de remodelació

Des del passat mes de juny s'està portant a terme al parc de Can Zam un procés participatiu organitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma. Els ciutadans poden triar en aquesta consulta els elements i usos per al projecte de la segona fase de renovació de l'espai. Concretament poden escollir entre 10 propostes d'un total de 20, o bé suggerir-ne de noves.

A finals de novembre es tancarà el procés i serà llavors quan l'Ajuntament del municipi i l'Àrea Metropolitana de Barcelona disposaran d'un termini d'un any per estudiar la viabilitat tècnica i pressupostària de les propostes que han tingut més acceptació.

El diumenge 17 de setembre es va celebrar al parc l'Aperi Zam una festa familiar que forma part de les iniciatives de la consulta. Va aplegar prop d'un miler de persones que van assistir a una exposició històrica sobre el parc, un aperitiu amb productes dels comerços de tots els districtes de la ciutat i una actuació de música en directe. Durant tota la jornada, els participants van poder demanar informació sobre les propostes plantejades per l'Ajuntament i omplir una butlleta amb les que consideraven més prioritàries.

A més d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament ha organitzat moltes altres activitats adreçades a tot tipus de públic. D'aquesta manera es garanteix la participació de diferents grups de població i d'arreu de la ciutat, no només del barri, fent el procés al màxim plural possible.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
  • Imatge del parc
    Municipis:
    Santa Coloma de Gramenet
    Inauguració:
    1999
    Superfície:
    113.405 m2
On
Marker
Parc de Can Zam Victor Hugo, 08924, Santa Coloma de Gramenet