Primavera als parcs metropolitans

| Tema: Parcs

Durant tota l'estació s'han celebrat nombroses festes i activitats

Aquesta primavera s'han organitzat nombroses propostes als parcs metropolitans que, malgrat el temps inestable d'enguany, han tingut una molt bona acollida pel part del públic. Les Jugatecambientals han estat un element clau, ja que han sumat les seves activitats a tots els esdeveniments.

Tot i que el dia 8 de maig la pluja va obligar a suspendre la Festa de l'Esplai de la Fundació Catalana de l'Esplai, que estava prevista al parc Nou del Prat de Llobregat, aquell mateix dia sí que es va poder celebrar la festa del Badiu al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona. Organitzada per l'Associació de Veïns del Centre dins de les Festes de Maig de Badalona, va acollir al voltant d'un miler de visitants, sobretot famílies. La Jugatecambiental del parc va organitzar un taller i una representació de titelles a la qual van assitir una cinquantena de persones.

També al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús va tenir lloc el 22 de maig la tercera edició de la Festa del Dibuix, en la qual es van proposar més de 25 activitats relacionades amb les arts plàstiques organitzades per l'Obrador de la Riera i artistes i entitats d'art de Badalona. Hi van assistir prop de 4.000 persones i es va consolidar com una activitat de referència d'aquesta disciplina artística.  

La Festa del Medi Ambient al parc de Can Zam va tenir lloc el dia 5 de juny i va servir també per celebrar els 10 cicles d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. En format fira, diverses entitats de Santa Coloma de Gramenet van organitzar activitats sota els arbres del parc. Per la seva banda, la Jugatecambiental va oferir un taller d'estampació de samarretes, el Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa va alliberar un exemplar de xoriguer, l'Ecometròpoli va portar a terme una activitat d'elaboració d'hotels d'insectes, l'Associació Astronòmica Aster va ajudar a observar el sol i amb la policia local de Santa Coloma es van poder provar karts a pedals. La festa estava organitzada per l'Ajuntament de Badalona, l'AMB i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

La informació dels esdeveniments i activitats als parcs metropolitans es pot consultar a l'apartat d'agenda del web de l'AMB o bé a l'aplicació Infoparcs, disponible per IOS i Android, en la qual trobareu la ubicació de cada parc, així com altres serveis i punts d'interès imprescindibles per gaudir d'una visita en aquests indrets. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats