Presentació del sistema Arbotor

| Tema: Parcs

Jornada tècnica sobre aquest sistema de descompactació i millora radicular de l'arbrat

Les instal·lacions del Consell Comarcal del Baix Llobregat al parc metropolità de Torreblanca han servit per presentar el sistema de descompactació i millora radicular de l'arbrat: Arbotor ©, una eina útil en la gestió integrada per a l'arbrat. Es tracta d'una màquina concebuda per millorar l'estructura i la sanitat dels sòls i permetre així un millor desenvolupament del sistema d'arrels dels arbres.

Arbotor © funciona amb un sistema de dipòsit d'aigua i mànegues que permeten injectar aire a pressió al sòl i injectar nutrients a la zona radicular, a la fondària òptima segons les característiques del sòl, el qual s'analitza prèviament, i segons les necessitats dels arbres. L'objectiu principal d'aquest procés és afavorir i incrementar la seva resistència a l'estrès, i a sequeres, gelades, plagues i malalties o bé estimular els seus sistemes de defensa.

La sessió tècnica i de demostració, presentada per personal de l'empresa Moix Serveis i Obres SL ha estat adreçada a tècnics municipals i professionals especialitzats.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Parc de Torreblanca