Presència a la Biennal de Seül

| Tema: Espais públics urbans, Relacions internacionals

L'AMB exposa els projectes metropolitans juntament amb 80 ciutats i àrees metropolitanes

L'AMB es presenta, per segon any consecutiu, a la Biennal d'Arquitectura i Urbanisme de Seül amb un estand propi, on s'exposen els projectes metropolitans. També hi té presència a través de la participació conjunta amb la Generalitat de Catalunya a l'estand sobre big data i urbanisme de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya IAAC. Els visitants podran conèixer i endinsar-se a la realitat de la metròpolis de Barcelona fins el 10 de novembre, on s'estima que hi passin més de mig milió de persones.

Ciutat col·lectiva | Exposició de ciutat

L'administració metropolitana exposa els diferents projectes metropolitans que realitza en els àmbits d'espai públic, infraestructura verda, planejament urbanístic, habitatge i mobilitat sostenible. Els projectes més rellevants en què els visitants podran endinsar-se són els següents:

  • Parc Riu Llobregat (diversos municipis).
  • Parc de la Solidaritat (Esplugues de Llobregat).
  • Passeig marítim (Castelldefels).
  • Connexió pedalable (Barcelona/Esplugues de Llobregat).
  • Escola Els Encants (Barcelona).
  • Promoció d'habitatges CINEMA PISA (Cornellà de Llobregat).
La Biennal s'organitza en quatre eixos al voltant del concepte de "ciutat col·lectiva" i l'AMB està emmarcada en l'eix de "l'exposició de ciutats". L'AMB presenta el seu model de ciutat a través de diferents projectes relacionats amb les competències metropolitanes, com urbanisme o mobilitat. 

Pel que fa a l'estand compartit amb l'IAAC i la Generalitat de Catalunya, els visitants hi podran trobar diferents exemples contemporanis que reflecteixen de quina manera l'ús de la informació i les dades condicionen el disseny i la gestió de diverses ciutats del món. Les dades amb què ha treballat l'AMB en la redacció del PDU es veuran reflectides en diversos panells sobre Urban Big Data.

Documents relacionats
Equipaments relacionats
Projectes relacionats
On
Marker
Seül