Participació a Ecoplayas 2017

| Tema: Platges

L'AMB presenta, entre d'altres, el projecte Dunes Híbrides

Una representació del Servei de Platges de la Direcció de Serveis de l'Espai Públic, ha participat en el Congres ECOPLAYAS 2017.

Els representants d'AMB van presentar els projectes metropolitans sobre la gestió de les platges: instal·lacions, neteja, qualitat, enquestes i usuaris, i les innovacions tecnològiques que s'apliquen a aquests àmbits.

També es va presentar el projecte Dunes Híbrides i la seva importància en la lluita contra els problemes associats al canvi climàtic, la dinàmica litoral, la freqüentació o la conservació de la biodiversitat, en relació amb els sistemes dunars. Dunes Híbrides s'emmarca dins del projecte europeu OPERAs.

Ecoplayas 2017, on han participat prop de 200 persones, és una trobada adreçada a representants polítics de municipis, tècnics municipals, representants empresarials, universitats, centres de recerca, enginyeries i consultores, entre d'altres. S'organitza des de l'any 1985 arran del repte de millorar la qualitat de les platges i posar de manifest la important riquesa de les costes. Així mateix, ofereix una visió tècnica global dels aspectes relacionats amb el món de les platges. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Programes o projectes relacionats
  • Logo Operas
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Sostenibilitat ambiental
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)
On
Marker
Kursaal (Donostia)