Parcs i platges a la butxaca

| Tema: Platges

Bona acollida dels Z-card amb informació sobre els parcs i platges metropolitanes

Z-Card de les platges metropolitanes
Z-Card de les platges metropolitanes
Un total de 20.000 plànols "Z-Card" amb informació sobre les platges metropolitanes s'han distribuït aquests estiu als municipis metropolitans (excepte Barcelona).

Aquests Z-Card s'han repartit durant els caps de setmana de juny, juliol i agost, i també han estat disponibles a les Oficines d'Atenció al Ciutadà dels ajuntaments, oficines de turisme, biblioteques, poliesportius i altres instal·lacions municipals. Pel que fa referència al Z-Card dels parcs metropolitans, es repartirà durant els mesos de setembre i octubre als visitants d'aquests espais.

L'AMB ha editat aquest estiu dos plànols en format Z-Card, on hi figuren, en un, les 41 platges dels 8 municipis costaners de l'àmbit metropolità, i en l'altre els 40 parcs de la xarxa de parcs metropolitans. La funció d'aquestes publicacions és millorar la informació als usuaris de les platges i els parcs metropolitans.

Al plànol de platges, fàcil i pràctic de transportar, es classifiquen les platges segons tinguin un perfil esportiu, natural, urbà o familiar, i s'hi indiquen tots els serveis amb què l'AMB les ha dotades, com ara dutxes, primers auxilis, papereres o instal·lacions esportives. També s'hi descriuen les opcions de transport públic per arribar a aquests espais. De manera similar, al plànol de parcs s'hi especifiquen serveis, ubicacions, etc.

Amb aquesta iniciativa l'AMB vol posar en valor aquests espais de gran ús públic, que la gent conegui les característiques singulars de cadascun dels parcs i platges, que participi de les diferents activitats que hi tenen lloc i que prengui consciència del manteniment i treball que s'hi fa al llarg de tot l'any.

Documents relacionats