Papereres de gran capacitat a les platges

| Tema: Platges

S'han instal·lat 132 papereres d'aquest model als accessos de totes les platges

Aquest mes de gener s'han instal·lat les 3 últimes papereres de gran capacitat, a l'accés de República Argentina a la platja de Castelldefels. La instal·lació, que va començar l'any 2011, s'ha completat aquest mes de gener. En aquests moments hi ha instal·lades 132 d'aquestes papereres de gran capacitat a les platges metropolitanes.

Aquest sistema representa una millora important per la seguretat i confort dels usuaris ja que permet fer una recollida de residus per dia, evitant les 4 o 5 vegades que els vehicles havien de passar per buidar les anteriors papereres en temporada alta. També s'han situat a la part superior de la platja amb motiu d'interferir el menys possible la zona d'esbarjo de les platges.

L'any 2014 es varen recollir per aquest sistema un total de 292 tones de residus a totes les platges metropolitanes (excepte Barcelona).

Aquest residus es porten a la planta de triatge de Molins de Rei el que permet la separació i reciclatge dels mateixos, que per les característiques d'ús de l'espai estan formats en gran part per envasos.

Documents relacionats