Novetats estiu 2016

| Tema: Platges

L'AMB publica un fullet sobre l'actualització del Catàleg de mobiliari de les platges

Com es va resoldre el disseny de l'aparcabicis? Com s'ordena el mobiliari? Què tenim i què tindrem? Són algunes de les preguntes que es contesten per mitjà del fullet Estiu metropolità 2016, que informa sobre l'actualització del catàleg de mobiliari de les platges metropolitanes.

En aquest document l'AMB recorda la tasca que realitza perquè els espais naturals de competència metropolitana estiguin sempre en les millors condicions i estiguin equipats amb les instal·lacions necessàries, fent-ne el manteniment i la promoció.

Per això, aquest 2016 s'edita l'actualització del Catàleg de mobiliari de les platges metropolitanes amb la incorporació d'elements nous amb un disseny que dóna resposta a aspectes com la preocupació ambiental, el caràcter unitari del paisatge litoral, l'accessibilitat i la seguretat.

Així mateix s'anuncia que, per tal de millorar el servei de vigilància de les platges metropolitanes, l'AMB està treballant en el disseny d'un nou element de mobiliari que sigui un punt de referència a la platja, que faci ombra i doni aixopluc al servei de socorristes i que ocupi el mínim d'espai sobre la sorra.

Es tracta de la nova torre d'intervenció i vigilància, un habitacle obert, ampli i elevat, que situa la vista del socorrista a més de 3 m per sobre del seu entorn immediat i que permet que hi hagi fins a dues persones al mateix temps, de manera que el servei no quedi desatès quan sigui necessària l'assistència a un banyista.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Publicacions relacionades
  • Estiu metropolità 2016
    Tema:
    Platges
    Tipus:
    Informatiu
    Públic:
    Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
    Edició:
    Fullet
    Suport:
    Electrònic