Nova zona esportiva a Molins de Rei

| Tema: Equipaments

Finalitza l'actuació a la zona esportiva Ricard Ginebreda amb una inversió de més de 3 M€

L'AMB ha finalitzat la construcció de la zona esportiva Ricard Ginebreda de Molins de Rei. Aquest nou equipament s'ha creat al voltant d'un camp de futbol prèviament existent d'un club arrelat al barri del Canal.

L'objectiu principal de l'edifici és acollir, a més de l'entitat ja establerta, esports com l'halterofília, el judo, l'escalada o la gimnàstica artística, que es trobaven dispersos en locals que no s'adequaven a les seves necessitats particulars.

El nou equipament pretén fomentar la vessant social de l'entitat en un indret que s'ha anat dotant d'equipaments públics. Aquest nou equipament té una funció de qualitat paisatgística i urbana de l'entorn. La seva construcció ha servit per millorar el context urbà en dues escales: la local i la metropolitana.

A escala local, el recinte estava molt aïllat a causa de l'antiga tanca d'obra perimetral i també per la poca relació entre el barri i el parc adjacent. El projecte ha permès millorar la connectivitat i la relació amb els carrers adjacents i potenciar el carrer de Felip Canalias com un veritable eix urbà.

El projecte ha estat desenvolupat per la Direcció de Serveis de l'Espai Públic de l'Administració metropolitana.

Documents relacionats
Projectes relacionats
On
Marker
Zona esportiva de Can Ginebreda Carrer Felip Canalias, 9, 08750, Molins de Rei