Nova senyalització a les platges

| Tema: Platges

S'instal·len 200 senyals i 100 nous pals per a les banderes que informen sobre l'estat del mar

Imatge de la notícia

Aquesta temporada d'estiu s'han instal·lat 200 nous senyals informatius a les platges metropolitanes per millorar-ne la informació sobre serveis de l'entorn. Es tracta d'elements d'acer inoxidable i alumini de fàcil manteniment, resistents a les condicions climatològiques del litoral i que segueixen la mateixa línia de disseny que la senyalització dels parcs. Es troben situats als accessos de les platges, on ofereixen informació geogràfica, de serveis i normes d'ús de l'espai públic.

No ha estat l'única novetat d'aquesta temporada de platges 2017: també s'han renovat els 40 senyals d'advertència situats als espigons i a les zones de risc, i les 50 banderoles informatives col·locades a diferents espais de la platja, com ara els punts d'informació, salvament, lavabos o sortida d'embarcacions, entre d'altres. El nou sistema de senyalització es completa amb la instal·lació de 100 pals per a les banderes d'estat del mar que ara són visibles des de qualsevol punt de la platja.

Una darrera millora ha estat la instal·lació de 70 noves plataformes per aparcar bicicletes. 

Més de 10.000.000 de persones visiten les platges metropolitanes durant la temporada d'estiu. És per aquest motiu que s'incorporen millores que en facilitin l'ús per part de la ciutadania.

Documents relacionats
Enllaços relacionats