Nova activitat: Qui viu al parc?

| Tema: Parcs, Sostenibilitat

La nova proposta posa en valor la biodiversitat dels parcs

Imatge de la prova pilot de l'activitat

L'AMB ha dissenyat una nova activitat educativa que té com a objectiu posar en valor el paper dels parcs metropolitans com a refugi de fauna i com a reservoris de biodiversitat.

El passat dilluns 19 de novembre, l'escola Salvador Espriu de Badalona va participar en una prova pilot d'aquesta nova proposta al parc del Torrent de la Font i el Turó de l'Enric. Cinquanta alumnes de 4t de primària van descobrir quina fauna podem trobar als parcs i per què és important preservar-la entre tots. A través de diverses dinàmiques de joc i de descoberta, els nens van aprendre sobre ocells, insectes i amfibis i sobre per què els parcs ajuden a fer que visquin a les nostres ciutats.

També el passat diumenge 25 de novembre, es va dur a terme la versió d'aquesta proposta adreçada a famílies al parc de la Bastida, en el marc de la programació del centre Ecometròpoli de Santa Coloma de Gramenet.

A partir del gener, totes les escoles, entitats i famílies interessades a fer l'activitat, poden sol·licitar-la al programa Compartim un Futur de l'AMB.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Projectes relacionats
  • Municipi:
    Badalona, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans
    Temes:
    Biodiversitat, Parcs
    Estat:
    En curs