Nous punts d'interès al web

| Tema: Parcs, Platges

S'afegeixen 67 nous punts d'interès de parcs i 47 de platges

Imatge de la notícia

A la secció de punts d'interès del web de l'AMB s'inclouen els indrets i espais més destacables dels parcs i platges de l'àrea metropolitana. Recentment s'han afegit 67 nous punts d'interès en l'apartat de parcs, molts relacionats amb exemplars botànics catalogats i, també, 47 nous punts situats a les platges metropolitanes.

Els punts d'interès estan classificats per categories per poder-los cercar més fàcilment. N'hi ha d'interès ambiental, geològic, artístic, històric, itineraris, llocs singulars, vistes panoràmiques, Jugatecambientals i llacs o estanys.

Tant a la web de l'AMB com a l'aplicació Infoparcs i Infoplatges es pot trobar informació ampliada sobre aquests punts i també dades actualitzades de l'estat de les platges metropolitanes, la previsió meteorològica, els serveis que ofereixen i el seu valor natural. També existeix una secció d'agenda on es publiquen totes les activitats que es realitzen en aquests espais metropolitans.

Els punts d'interès i els serveis de què disposa el parc o la platja queden geolocalitzats i respresentats en un plànol que permet trobar-los molt ràpidament, especialment si els consultem via mòbil. 

Destaca especialment el plànol on es geolocalitzen tots els serveis que ofereix el parc i que permet trobar-los ràpidament des del mòbil.

Documents relacionats