La festa del parc de Can Vidalet

| Tema: Parcs

Va acollir diverses activitats relacionades amb l'educació ambiental

Imatge de la notícia

El passat diumenge 18 de març va tenir lloc la festa del parc de Can Vidalet, organitzada per l'AMB i l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. Va ser una jornada gratuïta i sense inscripció prèvia que va incloure diverses activitats d'educació ambiental relacionades amb el parc i el seu entorn.

La festa va arrencar a les 11.30 h amb una gran xocolatada de benvinguda. Tot seguit es va fer l'activitat "Bioindicadors del canvi climàtic. Els ratpenats de Can Vidalet", inclosa dins del programa "Compartim un futur", que té com a objectiu donar a conèixer la importància d'aquest tipus d'animals en l'ecosistema del parc.

A partir de les 13 h es podia visitar a l'Aula Ambiental del parc l'exposició "Escarabats insòlits", una mostra que reuneix part de la col·lecció particular d'insectes de Miquel Tomás i Ráfales. L'Aula Ambiental és un espai remodelat per la Direcció de l'Espai Públic de l'AMB que acollirà activitats educatives relacionades amb el parc, la natura i el medi ambient.

Durant tot el matí de diumenge els assistents van poder gaudir de l'espai de joc de la Jugatecambiental i també de l'activitat "La taula de llum, la màgia dels sentits". Organitzada per la Diputació de Barcelona, és una proposta adreçada al públic infantil per conèixer millor els nostres sentits a través del contrast entre la llum i la foscor. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Punts d'interès relacionats
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    A la Jugatecambiental del Parc de Can Vidalet podreu gaudir d'aquest jardí d'inspiració romàntica i d'un dels parcs històrics més emblemàtics de la xarxa de parcs metropolitans. És l'espai verd urbà més important d'Esplugues de Llobregat i té un gran valor ambiental i paisatgístic. Podreu participar en activitats d'aprenentatge i lleure inspirades en el parc i el seu entorn.

  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Aula ambiental
    Descripció:
    Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen al parc de Can Vidalet, adreçades a escoles, famílies i públic en general i organitzades per l'AMB i l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania en la conservació dels espais verds del seu entorn i del medi ambient en general. Aquestes propostes s'ofereixen a través de la Jugatecambiental, del programa Compartim un Futur i altres programacions que desenvolupa l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.
Equipaments relacionats
  • Imatge del parc
    Municipis:
    Esplugues de Llobregat
    Inauguració:
    1975
    Superfície:
    37.288,03 m2