Exposició Metròpolis Verda

| Tema: Metròpolis

La mostra ofereix informació sobre els espais obert metropolitans fins al 21 de gener de 2017

L'AMB ha organitzat l'exposició Metròpolis Verda, comissariada per l'arquitecte Enric Batlle, en la qual es podrà descobrir la diversitat d'hàbitats i espais verds del territori. És una mostra oberta al públic fins al 21 de gener de 2017, a l'Espai Mercè Sala situat a les instal·lacions del metro de Diagonal, a Barcelona.

La mostra té l'objectiu de fer conèixer el valor de rius com el Llobregat o el Besòs, el sistema de parcs naturals com Collserola, el Garraf o la serralada de Marina, la xarxa de parcs metropolitans i les platges metropolitanes. També vol fer reflexionar sobre el rol dels espais oberts per a una metròpolis futura, sostenible i saludable, una metròpolis verda on es valori la natura, tot prioritzant les actuacions sostenibles i ecològiques.

Un total de 14 reptes protagonitzen l'exposició, entre els quals es troben: optimitzar el cicle de l'aigua, reciclant l'aigua de la pluja, per exemple; renaturalitzar les ciutats, amb accions com la introducció de vegetació dins dels nuclis urbans; reconnectar la metròpolis per a recórrer-la a peu o en bicicleta, superant els obstacles de les grans infraestructures del transport; reduir la contaminació per tal de garantir una millor qualitat de vida a les ciutats, o incrementar l'ús d'energies renovables.

Documents relacionats
On
Marker
Espai Mercè Sala