Èxit d'assistència al Planta't

| Tema: Parcs

4.300 persones assisteixen a la jornada de portes obertes del Jardí Botànic

El passat diumenge 2 d'abril es va celebrar el Planta't, la festa de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona, amb un gran èxit d'assistència. Es calcula que van participar-hi prop de 4.300 persones. Aquesta edició de primavera tenia com a lema "Natura urbana", i es convidava a descobrir els valors dels espais naturals de l'àrea metropolitana de Barcelona, la vegetació, la fauna, la història i els secrets.



Al llarg de tota la jornada es van fer activitats molt diverses adreçades a públics de totes les edats i interessos com, per exemple, tallers d'anellament d'ocells, de plantació de llavors autòctones, tallers artístics o visites guiades. Un punt d'informació dels diferents espais i projectes metropolitans atenia el públic assistent. La Jugatecambiental del Jardí Botànic Històric també es va traslladar al Planta't. Una altra activitat per realitzar en família va ser una proposta artística, a càrrec l'entitat l'Obrador de la Riera, en què es construïa un skyline d'una ciutat amb fang i elements naturals del parc. El final de festa va ser una representació de teatre infantil basat en la natura a càrrec del grup Artristras.

La jornada també s'emmarcava dins de la campanya Let it grow (deixa'l créixer), un moviment internacional que proposa millorar la vida urbana amb més presència de verd a les ciutats.

La valoració de l'esdeveniment és molt positiva, ja que l'afluència de públic a tots els tallers de la festa va ser molt intensa i continuada durant tota la jornada que, a més, va ser acompanyada pel bon temps. 

Per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB també va aportar un autobús llançadora gratuït des de la plaça d'Espanya fins al Jardí Botànic.  
Gràfic Evolució de l'assistència al Planta't

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
On
Marker
Jardí Botànic de Barcelona 08038, Barcelona