Èxit d'assistència al Planta't

| Tema: Parcs

Més de 2.700 persones participen a la festa de la tardor del Jardí Botànic

El passat 16 d'octubre es va celebrar el Planta't al Botànic, la festa de portes obertes al Jardí Botànic de Barcelona. L'acte va tenir un gran èxit d'assistència i es calcula que hi van participar 2.760 persones al llarg de tota la jornada.

Sota el lema "Festa de la tardor" es van donar a conèixer els valors del jardí, els projectes i la tasca científica que s'hi duen a terme a través d'activitats molt diverses adreçades a públic de totes les edats. Es van organitzar tallers, itineraris guiats, visites a les instal·lacions i jocs de tot tipus.

La majoria d'activitats giraven entorn dels llegums, amb motiu de la celebració de l'Any Internacional d'aquest producte. A través de tallers i jocs es va donar a conèixer el valor ecològic d'aquest aliment, la gran diversitat d'espècies que existeixen i les que poden trobar al Jardí. En un espai artístic familiar els infants van realitzar petits mandales amb llegums que es van poder endur a casa i també dos de més grans que van decorar el terra del Jardí durant tot el dia. 

La Jugatecambiental del Jardí Botànic Històric també es va traslladar a la festa i va aportar tots els seus jocs i activitats a la zona del prat destinada als jocs infantils. Un punt d'informació dels diferents espais metropolitans atenia el públic assistent. La festa va finalitzar al voltant de quarts de cinc de la tarda amb un concert de jazz.

L'organització va valorar de manera molt positiva l'esdeveniment, ja que l'afluència de públic a tots els tallers de la festa va ser molt intensa i continuada durant tota la jornada que, a més, va estar acompanyada pel bon temps. Entre d'altres serveis, l'AMB va aportar un autobús llançadora gratuït des de la plaça Espanya fins al Jardí Botànic.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Punts d'interès relacionats
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.

Equipaments relacionats