Estudi de satisfacció dels parcs

| Tema: Parcs

Durant dos mesos els usuaris valoraran els 45 parcs metropolitans

Imatge de la notícia

La setmana passada va començar l'estudi de satisfacció dels usuaris de la xarxa de parcs metropolitans. Realitzat per l'AMB, es basa en enquestes i té una freqüència bianual. Enguany compleix una dècada de la primera edició, que va tenir lloc l'any 2007.

Durant els mesos de juny i juliol es realitzen un total de 5.400 entrevistes presencials repartides entre els 45 parcs metropolitans. La metodologia serà la mateixa que en edicions anteriors: es faran entre 100 i 150 enquestes per parc, en funció de les dades d'afluència facilitades per l'AMB.

Mitjançant un qüestionari es determinarà el perfil dels visitants dels parcs, quins són els seus hàbits d'ús, la seva opinió i valoració sobre diferents aspectes de la gestió i l'estat dels parcs metropolitans.

A la darrera edició de l'estudi, any 2015, la qualitat percebuda pels usuaris va tenir una nota de 7,5 punts sobre 10. La tranquil·litat, la proximitat, el disseny, la jardineria, l'ambient i la neteja van ser els aspectes més ben valorats de la xarxa de parcs.

La gestió i el manteniment dels parcs metropolitans es fa d'acord amb les normes UNE-EN-ISO 9001:2000 / 14001:2004. Entre els indicadors plantejats pel sistema i aprovats per la direcció de Serveis Tècnics, hi figura la realització d'aquest estudi bianual als usuaris dels parcs. 

Documents relacionats
Publicacions relacionades