Educar amb els parcs i les platges

| Tema: Sostenibilitat

Prop de 7.000 participants, entre escolars i adults, a les activitats d'educació ambiental

Activitat a les platges
Activitat a les platges
Durant el curs escolar 2014-15, prop de 5.400 escolars i 1.600 adults i famílies han participat a les activitats d'educació ambiental que s'han realitzat als parcs i platges metropolitans. Aquest curs s'han ofert 15 activitats en aquests espais dins del Programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB (PMES).

L'activitat amb més participació ha estat 'La biodiversitat al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús: el jardí de papallones i la vegetació singular', amb més de 1.100 participants, la gran majoria escolars. D'altra banda, 'Flora i fauna de la desembocadura del Besòs' i 'Pedals al parc de la Fontsanta', amb més de 800 participants cadascuna, han tingut també molta acceptació.

Altres activitats amb una alta participació han estat 'El conreu de la vinya al parc de la Fontsanta' amb més de 700 escolars, l'activitat combinada 'EDAR i Casa de les Aigües de Montcada' amb prop de 650 escolars i, finalment, 'Coneguem l'ecosistema de les platges metropolitanes', una activitat on han participat quasi 600 escolars.

Les activitats del PMES que s'organitzen als parc i platges metropolitans permeten descobrir l'entorn més proper d'una manera pràctica i vivencial que facilita l'aprenentatge dels seus valors ambientals, i fomenten accions més respectuoses.

Documents relacionats