Cloenda de la Jugatecambiental

| Tema: Educació ambiental, Parcs, Platges

Aquesta temporada hi han participat pràcticament 20.000 persones

Aquest cap de setmana passat ha finalitzat la temporada de primavera a les Jugatecambientals metropolitanes, que han tingut una participació de pràcticament 20.000 persones, tot i que alguns caps de setmana les sessions han quedat deslluïdes per culpa de les inclemències meteorològiques.

Com a cloenda, les programacions han inclòs activitats relacionades amb el Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny arreu del planeta, com ara la gimcana del soroll de la Jugatecambiental del parc de Torreblanca i altres de relacionades amb els residus, la descoberta dels parcs, els contes de temes ambientals, o els jocs que explicaven el cicle de l'aigua. totes amb força afluència de públic.

Consolidació de la Jugatecambiental

Després de cinc anys en funcionament, la proposta d'educació ambiental de l'AMB s'ha consolidat plenament, amb un augment continu dels usuaris que volen saber quins són els valors dels parcs i les platges.

Algunes activitats ofertes han tingut molta participació de públic: la festa del dibuix al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona amb més de 3.000 persones, o la festa de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona "Planta't al botànic" que pràcticament va arribar als 2.000 assistents, en són una bona mostra.

Com a novetat d'enguany i des de les Jugatecambientals, molts parcs i platges han celebrat les seves festes amb una proposta d'activitats i tallers de caire festiu i familiar.

Documents relacionats
Enllaços relacionats