Catàleg "Metròpolis Barcelona"

| Tema: Urbanisme

Un document complex de tres volums sobre la mostra "Metròpolis Barcelona"

Presentació del catàleg
Presentació del catàleg | Premsa AMB
L'auditori del Museu del Disseny de Barcelona va ser el lloc escollir per presentar el Catàleg "Metròpolis Barcelona". Es tracta d'un document complex de tres volums.  El primer, "L'urbanisme metropolità avui", recull els continguts de l'exposició i aporta la contribució d'una vintena d'experts internacionals. Un segon volum, que té també una extensió de 320 pàgines,  recull sota el títol "Transformacions metropolitanes"  l'itinerari de la transformació recent  de la Barcelona metropolitana i apunta a les oportunitats que pot obrir el nou PDU.

El catàleg inclou també un atles de 150 pàgines que aplega un total de 70 cartografies i gràfics elaborats per l'equip tècnic de preparació del PDU.

Els tres volums del catàleg es completen amb un suport digital que permetrà accedir a una diversitat de recursos audiovisuals relacionats amb Metròpolis Barcelona.

La presentació va anar a càrrec de Lluís Domènch, president d'Arquitectes per l'Arquitectura que va estar acompanyat per Antonio Balmón i Ramon Torra, vicepresident i gerent, respectivament, de l'AMB, i Joan Busquets, comissari de l'exposició Metròpolis barcelona.

Metròpolis Barcelona és una mostra que s'ha desplegat en el marc dels treballs de preparació del Pla Director Urbanístic (PDU) que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Documents relacionats