Activitats educatives als parcs

| Tema: Parcs, Platges

Prop d'11.000 participants als parcs i platges metropolitans aquest curs escolar 2016/17

Durant el curs escolar 2016-2017 uns 11.000 participants han gaudit de les activitats educatives als parcs i platges metropolitans, organitzades en el marc del Programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB "Compartim un futur".

Aquest curs s'han ofert un total de 23 activitats als parcs i platges metropolitans, i es continuaran oferint el curs 2017/18. Amb aquesta programació es poden descobrir aquests espais metropolitans i aprendre, d'una manera més vivencial i propera a l'escola, sobre flora, fauna, canvi climàtic, biodiversitat...

Ecosistema i biodiversitat

Enguany una de les activitats amb més participació ha estat "Coneguem l'ecosistema de les platges metropolitanes", en la qual prop de 1.400 participants, escolars majoritàriament, han descobert el valor ambiental del nostre litoral, des de Castelldefels fins a Montgat.

El parc de Can Solei i de Ca l'Arnús (Badalona), amb una activitat sobre biodiversitat, també ha tingut una demanda alta, com ja és habitual cada curs escolar des de que es fa l'activitat. Uns 1.300 participants, la majoria també escolars, han conegut el jardí de les papallones del parc i els arbres més singulars, així com la importància per a les ciutats de millorar la biodiversitat.

Altres activitats amb molt bona acollida i relacionades amb la importància de l'aigua per a la conservació de la biodiversitat han estat "Flora i fauna de la desembocadura del riu Besòs", "Aigua i biodiversitat al parc de Can Zam" i "Qui viu a l'estany?", amb una mitjana de 800 participants en cadascuna.

Documents relacionats