40 nous punts d'interès a Infoparcs

| Tema: Parcs

L'app dels parcs metropolitans afegeix també tres noves categories

L'app Infoparcs ha geolocalitzat 40 nous punts d'interès al seu catàleg. Aquestes incorporacions fan augmentar fins a 149 la xifra de punts d'interès disponibles, alguns dels quals estan situats en els nous parcs que s'han sumat recentment a la xarxa de parcs metropolitans.

Els punts d'interès dels parcs són espais amb diferents usos i finalitats que estan ubicats als parcs metropolitans i poden útils per als usuaris de l'equipament. Dins d'aquesta classificació hi trobem, per exemple, les Jugatecambientals, la vegetació catalogada, els espais participatius o els punts amb interès artístics o històric, entre d'altres.

La incorporació dels nous punts d'interès no ha estat l'única millora de l'app Infoparcs. També s'han creat tres noves categories de classificació: els itineraris que ens proposen passejades pel parcs amb diferents temàtiques; els punts d'interès ambiental que inclouen indrets d'especial rellevància en els ecosistemes urbans, i els punts d'interès geològic, que mostren parcs situats en una localització geològicament singular.

Els punts d'interès estan en constant renovació i ampliació per tal d'oferir sempre als usuaris informació el més actualitzada possible. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats