143 pisos de protecció oficial a Gavà

| Tema: Habitatge

Aquesta promoció de l'IMPSOL serà una de les més avançades del seu tipus

Visita d'obres
Visita d'obres | Premsa AMB
L'IMPSOL ha posat en marxa a la ciutat de Gavà una promoció de 143 habitatges, tots ells de protecció oficial. Aquests habitatges es distribuiran en un conjunt d'edificacions, a l'avinguda de Joan Carles I cantonada amb l'avinguda del 8 de març.

L'edificació es compondrà de soterrani, planta baixa i 5 plantes pis. En concret s'edificaran 101 habitatges de règim general, 36 de preu concertat i 6 de règim especial, així com locals comercials sense ús, aparcaments i trasters. També, s'han projectat diferents equipaments al servei de tota la ciutadania, com el tercer CAP de la ciutat.

El pisos variaran d'una a quatre habitacions i les mides estaran entre els 50m2 i els 100m2.

Els preus oscil·laran entre els 67.500 i els 179.750 euros. Es tracta d'una oferta adaptada a diferents nivells de renda.

Amb aquest promoció l'IMPSOL vol donar valor afegit a l'habitatge social per mitjà de la construcció de qualitat i eficient. Així, els pisos comptaran amb l'etiqueta "B" d'eficiència energètica. La construcció es fa amb criteris de sostenibilitat, fent servir sistemes que ajudaran a reduir bona part del consum energètic, com ara aïllament tèrmic i acústic, il·luminació LED i habilitació per instal·lar-hi punts de de recàrrega per a vehicles elèctrics, entre d'altres.

La inversió de l'AMB en aquesta promoció és de 22 milions d'euros. La construcció va començar el passat mes de setembre, i està previst que acabi durant l'estiu del 2016.

Documents relacionats
Enllaços relacionats