Expoelectric

Tornar
Imatge de l'esdeveniment a l'Arc de Triomf
Del

al
Tema:
Mobilitat elèctrica, Mobilitat sostenible
Tipus:
Jornades
Quan:
Del al
On:
Arc de Triomf, 08003, Barcelona  (Veure)
Promotors:
AMB
Institut Català de l'Energia
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
Enginyers BCN

Descripció

L'Expoelectric torna a Barcelona en la 9a edició, amb més de 50 expositors i amb el màxim suport de la indústria del motor i de l'energia. La cita ofereix noves propostes i activitats totalment gratuïtes, que confirmen l'auge de la mobilitat elèctrica i les energies renovables.

Activitats destacades

Recinte firal obert de 10 a 19 h.
  • Expotest: per provar els últims models de vehicles elèctrics i híbrids endollables.
  • Test & Drive: circuit tancat de proves especial per a motocicletes i bicicletes elèctriques i circuït en trànsit obert per a les proves de cotxes.
  • e-Concert: concert musical en directe, que té lloc mentre circulen vehicles elèctrics al voltant, entre l'escenari i l'auditori.
  • e-Col·loquis: espais de debat oberts a tots els visitants, que poden aportar opinions i fer preguntes sobre els vehicles elèctrics, amb un grup d'experts que s'encarregarà de resoldre-les.
L'Expoelectric també aproparà la mobilitat de zero emissions als més petits amb els circuits de motos elèctriques i de karts elèctrics, combinats amb xerrades sobre seguretat viària i jocs infantils, per sensibilitzar els infants sobre la importància d'adquirir uns hàbits de consum energètic sostenibles i responsables en tots els àmbits. 

Més informació:

On

Marker

Arc de Triomf, 08003, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Enllaç relacionat