Wifi als busos metropolitans

| Tema: Mobilitat i transport, Serveis digitals

1.003 autobusos de la flota de TMB tindran activada la connexió wifi

Presentació del desplegament del wifi als busos de TMB

Aquest matí s'ha presentat el desplegament del servei wifi a la flota d'autobusos urbans de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), empresa de gestió directa de l'AMB. D'aquesta manera, es preveu que en les properes setmanes, un cop es finalitzi la preinstal·lació de tots els dispositius, els 1.003 autobusos públics de la flota tinguin activada la connexió wifi, que actualment ja està operativa a 380 vehicles de TMB.

L'ampliació del servei wifi al transport públic, que coincidirà en el temps amb la celebració Mobile World Congress, respon a la voluntat de disposar d'una xarxa lliure d'accés a Internet per a tots els ciutadans i donar resposta a les noves necessitats dels ciutadans pel que fa a la mobilitat i l'accés a la informació.

Aquesta iniciativa se suma a la implantació del servei de wifi que ja s'ha fet als busos metropolitans de gestió indirecta de l'AMB, com és el cas de l'Aerobús, els autobusos del Nitbus del Baix Llobregat, el Barcelona City Tour o el servei de Bus turístic de Barcelona, que també disposen de wifi. A banda, també s'ha habilitat wifi públic a 16 estacions de metro.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Plaça Espanya (Barcelona) Barcelona