Qualitat ambiental de Baixbus

| Tema: Mobilitat i transport

Baixbus obté el distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Generalitat de Catalunya

L'empresa operadora de serveis de transport públic urbà i interurbà de l'AMB Baixbus ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Distintiu de qualitat ambiental
Les tres empreses del grup, Mohn, Oliveras i Rosanbus són portadores d'aquest sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. En aquest cas, reben el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient.

L'obtenció del Distintiu comporta la implicació de les tres empreses en la gestió d'una flota d'autobusos que contribueixi a reduir les emissions contaminants que afecten la qualitat de l'aire i el benestar de les persones. En entorns urbans, com ara els operats per la xarxa Baixbus, és especialment destacable aquest compromís per les elevades concentracions de partícules contaminants.

El grup Baixbus és un operador de transport públic urbà i interurbà integrat per les empreses d'autobusos Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL. Per concessió de l'AMB, el grup opera 45 línies metropolitanes (6 de les quals nocturnes, integrades en el servei Nitbus) que comuniquen municipis del Baix Llobregat entre ells i amb Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

Documents relacionats