Nova xarxa Santvibus

| Tema: Mobilitat i transport

La nova xarxa d'autobús de Sant Vicenç dels Horts està formada per cinc línies

L'AMB i l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han posat en marxa avui la nova xarxa d'autobús urbà Santvibus, que simplifica i millora el servei per adaptar-se a les actuals necessitats de mobilitat del municipi. La nova xarxa d'autobús urbà Santvibus, gestionada per l'Ajuntament amb el suport tècnic de l'AMB, està formada per 5 línies: SV1, SV2, SV3 i SV4 i la línia ESC de reforç escolar. D'aquesta manera, el nou servei se simplifica i s'optimitzen els temps d'espera i els recorreguts.


Amb aquesta renovació, la xarxa d'autobusos urbans de Sant Vicenç dels Horts oferirà  nombrosos avantatges:
  • Reducció dels temps de viatge entre les zones del municipi amb major demanda i les zones on s'ha detectat que es produeixen la major quantitat de desplaçaments.
  • Reducció de l'interval de pas a quasi totes les zones del municipi, dels 106 minuts d'espera actuals entre un bus i el següent a 34 minuts de mitjana.
  • Augment del nombre d'expedicions a les zones amb més densitat de població, amb més concentració d'equipaments, i a punts d'intermodalitat, com ara les estacions de FGC.
  • Millora de la informació a les marquesines i a l'interior de l'autobús,de l'accessibilitat de les parades i de la renovació de la flota.
El vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, ha explicat que "aquest és un bon exemple de que seguim fent passos endavant en l'ampliació dels serveis de transport, tant en l'àmbit urbà com metropolità". Per la seva banda, l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, ha indicat que "la xarxa que inaugurem avui ens garanteix una bona comunicació entre els barris i també amb els municipis del voltant, gràcies a les connexions amb els busos interurbans i amb els Ferrocarrils de la Generalitat".

Aquest nou servei s'integrarà en un futur en la gestió del transport públic de l'AMB, en funció de les competències que l'ens té en matèria de mobilitat.

Web del SantviBus

Documents relacionats
On
Marker
Sant Vicenç dels Horts Sant Vicenç dels Horts