Nova línia B21

| Tema: Autobusos

La línia connecta l'estació de Rodalies de Sant Adrià de Besòs amb Via Trajana de Barcelona

Passatgers de la nova línia B21

Dilluns, 11 de juny, l'AMB ha presentat a Sant Adrià de Besòs la línia B21, que connecta l'estació de Rodalies del municipi amb Via Trajana de Barcelona, tot enllaçant diversos equipaments de Sant Adrià. Es posarà en marxa el dilluns 25 de juny, juntament amb l'entrada en servei de la propera fase de la nova xarxa de bus de Barcelona.

Concretament, la nova línia B21, amb una freqüència de pas de 30 minuts, permet la connexió directa entre el barri Besòs i Via Trajana amb l'Hospital Esperit Sant, el CAP, l'Ajuntament de Sant Adrià, el mercat municipal, la biblioteca municipal així com amb l'estació de Rodalies de Sant Adrià.

La inauguració d'aquesta línia ha anat a càrrec del director de Mobilitat i Transport de l'AMB, Joan Maria Bigas, i l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau. També hi han participat el tinent d'alcalde i regidor del districte del barri del Besòs, José Luis Martínez, i la tinenta d'alcalde i regidora del districte de Via Trajana, Ruth Soto.

Bigas ha explicat que "la B21 és un bus d'àmbit més urbà i de barri que recorre els dos marges del riu Besòs i que connecta amb Via Trajana, i dona accés als principals equipaments de Sant Adrià". Joan Maria Bigas també ha destacat i posat en valor el treball previ i l'intercanvi d'opinions entre l'AMB, l'Ajuntament i els veïns per posar en funcionament aquest servei.

En aquesta línia, Joan Callau ha indicat que "millorar la mobilitat és millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, sobretot de la gent gran".

La B21 neix a partir de la creació de la nova línia V33, entre Diagonal Mar, La Maquinista i Santa Coloma, que entrarà en funcionament, també, el dia 25 de juny.

Documents relacionats
On
Marker
Lloc de la presentació Carrer de Ricart, 24, Sant Adrià de Besòs