Millores al Nitbus

| Tema: Mobilitat i transport

S'incorporen nous sistemes de control i informació al viatger

Imatge del Nitbus

L'AMB ha millorat el servei de Nitbus del Baix Llobregat amb la implantació de nous sistemes de control i informació al viatger. L'organisme metropolità i l'operador Baixbus han dotat un total de 50 autobusos que comuniquen el Baix Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona i l'aeroport, amb un nou sistema de seguiment i control en temps real del recorregut dels autobusos. 

A més d'aquest nou sistema, que beneficiarà a més de 2,2 milions de passatgers anuals, també s'han instal·lat pantalles TFT que ofereixen informació sobre el trajectes, parades, enllaços, temps d'espera i punts d'interès situats a prop de les parades.

D'altra banda, per a les persones invidents o amb dificultats visuals s'ha incorporat un servei d'informació acústica extern, a les parades d'autobús, i intern, a bord dels vehicles, que es podrà activar amb un comandament a distància individual.

El servei Wi-Fi gratuït a bord és una altra de les novetats per als autobusos del Nitbus del Baix Llobregat, entre els quals ja hi ha un bus elèctric i tres busos híbrids. 

Documents relacionats