Millora de línies de bus

| Tema: Mobilitat i transport

Es reforcen sis línies de bus diürn al Baix Llobregat i al Barcelonès Nord

Imatge de la notícia

L'AMB amplia i reforça de manera definitiva el servei de sis línies de bus metropolità de la zona del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord.

A partir de l'1 de gener es reforçarà el servei de les línies de bus metropolità L70, L72, L74, L75 del Baix Llobregat operades per Baixbus i que connecten Sant Boi de Llobregat amb altres municipis metropolitans. S'han incorporat més vehicles i s'ha millorat la regularitat en l'interval de pas dels autobusos en dissabtes, dies festius i feiners d'agost.

D'altra banda, l'AMB també reforçarà, a partir del 2 de gener, el servei de la línia de bus B19 que forma part del servei de transport públic metropolità del Barcelonès Nord. La línia B19 connecta la ciutat de Barcelona i Badalona i comptarà amb tres noves expedicions els dies feiners a primera hora.

Per la seva banda, a principis de gener la línia B4 modificarà el seu recorregut en el seu pas pel carrer Indústria i ampliarà, a més a més, la seva cobertura arribant fins al centre comercial Montigalà de Badalona. 

Documents relacionats